На Сихові побудуть спорткомплекс за 200 мільйонів

Понеділок, 30 жовтня 2017, 16:49
Спортивний комплекс повинен стати якісним прикладом підтримки та розвитку дитячого професійного спорту у Львові.
На Сихові побудуть спорткомплекс за 200 мільйонів

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Кращий проект обирали під час Всеукраїнського архітектурного конкурсу.

 Учасникам пропонувалося розробити проектну пропозицію сучасного спортивного комплексу для п’яти федерацій дитячого та дитячо-юнацького спорту для забезпечення реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту; створити умови для розвитку дитячого та дитячо-юнацького професійного спорту на території Львова, що дозволить підвищити рівень залучення дітей та молоді до занять спортом. У п’ятницю відбулось засідання журі, де визначили переможця конкурсу – ТАМ «Кудін».

"У проекті було зареєстровано 27 учасників, але реально взяло участь 8 робіт: з них 2 проекти з Вінниці, 2 – з Києва, 4 – зі Львова. Було сформовано з цих 8 робіт шорт-лист і журі голосували: перше місце отримало 16 балів, друге – 8, тобто розрив фактично вдвічі", – розповів відповідальний секретар конкурсу Мар’ян Кардаш.

Зараз управління архітектури та урбаністики передасть матеріали цього проекту міському голові, після чого на сесії будуть голосувати ухвалу, яка зобов’яже замовника цих робіт – ЛКП «Спортресурс», на якому є ця ділянка, готувати документацію до виконання. У цьому році планують передбачити 50 млн гривень на наступний рік, щоб можна було пройти стадію проектування і розпочати будівництво.

 

comments powered by HyperComments