Сьогодні ФК “Львів” зіграє з ФК "Скала"

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 09:46
17 тур чемпіонату Другої ліги, гра ФК “Львів” – ФК “Скала” Стрий, відбудеться 20 жовтня о 16-00 у м. Львів, на стадіоні “СКІФ”.
Сьогодні ФК “Львів” зіграє з ФК "Скала"

У зустрічі першого кола в 10-му турі сильнішими виявилися львів’яни, тоді в кінці першого тайму відкрив рахунок Сергій Кисленко.Варто зазначити, що останній раз “городяни” здобували перемогу  саме у поєдинку проти “Скали”, повідомляє прес-служба клубу.

Суперник у першому колі демонстрував набагато кращі результати, ніж у другому – 4 перемоги, 1 нічия та 4 поразки. Востаннє команда перемагала у 7-му турі розгромивши вдома “Арсенал-Київщину” з рахунком 3-0. Друге коло стрияни розпочали з поразки проти “Прикарпаття” 2-0, загалом програшна серія складає 7 матчів. “Скала” розташована на 7-ій сходинці турнірної таблиці та має 13 очок. ФК “Львів” у першому колі теж проявив себе доволі активно – 4 виграші, 2 нічиї, 2 поразки та матч з “канонірами” в запасі. Проте, на старті другого кола зіграв у дві нічиї, а згодом тричі зазнав поразки. В підсумку, вінницька “Нива-В” впевнено посіла 4-ту позицію, а “синьо-золоті леви” розташувались на 5-му місці із 16-ма балама. Програшна серія тої чи іншої команди закінчиться саме завтра на стадіоні “СКІФ” і лише одна команда здобуде свою 5-ту перемогу в чемпіонаті Другої ліги.

17 тур чемпіонату Другої ліги
 ФК “Львів” – ФК “Скала” Стрий
20 жовтня. 16-00. м. Львів, ст. “СКІФ”
Судді: Резніков Д.М. (Кам’янське)  – Синишин Ю.Т. (Івано-Франківськ), Семанюк Т.І. (Івано-Франківськ)
Резервний арбітр – Блавацький Р.А. (Львів)
Спостерігач арбітражу – Кравченко В.В. (Львів)
Дискваліфіковані: Дмитро Полюганич (ФК “Скала”).

comments powered by HyperComments