"Арена Львів" стане базою олімпійсьої підготовки

Вівторок, 17 жовтня 2017, 15:09
Усього у Львівскій області вісім спортивних об'єктів отримали національний статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки.
"Арена Львів" стане базою олімпійсьої підготовки

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

Вісім закладів фізичної культури та спорту на Львівщині отримали національний статус бази олімпійської, параолімпійської та дефлімпійської підготовки. Спортивні об’єкти розташовані у Сколівському, Турківському районах та місті Львів.

Національний статус бази олімпійської, параолімпійської та дефлімпійської підготовки отримали державне підприємство "Арена Львів" у Львові, навчально-спортивна база літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові, навчально-спортивна база зимових видів спорту "Тисовець" у Сколівському районі, підприємство "Західний реабілітаційно-спортивний центр" у с. Яворів Турківського району, навчально-спортивна база олімпійської підготовки "Динамо" у смт Славське Сколівського району, комплекс спортивних споруд Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України у Львові, спортивна база Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, львівський стрілецький стенд.

comments powered by HyperComments