Стало відомо, скільки грошей від області отримають учасники АТО

Четвер, 12 жовтня 2017, 12:21
З обласного бюджету на ралізацію Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні виділили 415,8 тис гривень.
Стало відомо, скільки грошей від області отримають учасники АТО

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

За кошти обласного бюджету одноразову адресну допомогу отримають 96 демобілізованих воїнів по 3 тисячі гривень кожен, один військовослужбовець – інвалід війни, що брав участь в АТО на реабілітацію – 10 тисяч гривень.

Щомісячні соціальні виплати отримають 46 дітей загиблих (померлих) учасників АТО та Героїв Небесної Сотні по 2,5 тисячі гривень.

Усього, з початку проведення військових дій на Сході країни та подій на Майдані під час Революції Гідності (2014-2017 роки) на соціальну підтримку зазначених вище родин скеровано 89,3 млн грн.

Як раніше писала "Варта", голова Солонки обіцяє виділити 70 ділянок для місцевих АТОшників вже цього місяця. На відміну від 20 ділянок по 1 га для учасників АТО з різних областей України за межами Солонки, навколо яких розгорівся скандал, місцеві захисники Вітчизни отримають по 6 соток в одні руки.

comments powered by HyperComments