У Львові готуютья до свята шоколаду

Понеділок, 9 жовтня 2017, 11:45
13 - 15 жовтня у Львові відбуватиметься Національне свято шоколаду.
У Львові готуютья до свята шоколаду

Національне Свято Шоколаду - це всеукраїнська подія, яка збирає кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України, повідомляють організатори.

Під час Свята найкращі виробники шоколаду України представляють найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість має змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.

На відвідувачів Національного Свята Шоколаду очікує традиційний Шоколадний ярмарок, майстер-класи від професійних шоколатьє та створення шоколадних скульптур для Шоколадного міста. Окрім цього, кожен охочий може власноруч виготовити свою шоколадну свічку разом із майстрами Львівської свічкової мануфактури. Для маленьких відвідувачів шоколадного фестивалю працюватиме «Дитяча шоколадна країна». Також гостей Свята вражають «шоколадними» мистецькими інсталяціями: 5-метровим шоколадним млином, гігантською 9-метровою шоколадною коробкою цукерок. Розважатиме на Святі маленьких гостей 3-метровий шоколадний ведмідь. 

Традиційно в рамках Національного Свята Шоколаду  відбувається Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». До участі запрошуються усі, хто впевнений у своїх кулінарних здібностях та знає як зробити десерт, який здивує смаком та неодмінно сподобається вибагливому журі. 

Цього року свято відбуватиметься одинадцятий раз. 

comments powered by HyperComments