Приміськи поїздки у Львові з жовтня коштуватимуть дорожче

Вівторок, 26 вересня 2017, 15:55
Мінімальна ціна проїзду становитиме 6 гривень.
Приміськи поїздки у Львові з жовтня коштуватимуть дорожче

Про це повідомляє "Форпост". 

Видання цитує голову ВГО «Всеукраїнська Асоціація Автомобільних перевізники» Івана Велійку, який повідомив, що перевізники повідомили про підняття цін приблизно на 15-18% вже з 1 жовтня. За попередньою інформацією, максимальна ставка на кілометр пробігу буде іншою, а саме: 0, 65 гривні за кілометр на приміських маршрутах та 0, 55 гривні на міжміських.

Також він повідомив, що, цілком можливо, що якщо не буде рішено питання з монитизацією пільг, то у 2018 році міжміські перевізники обслуговуватимуть лише 2 категорії пільговиків – воїнів АТО, УБД та інвалідів 1 групи по зору з супроводжуючим.

Найкритичніша ситуацію у Червонограді та Стрию. Там 50-відсоткові виплати ще не впровадили, не зважаючи на розпорядження ЛОДА. Перевізники мотивують підвищення тарифів тим, що видатки на перевезення постійно збільшують, а компенсацій на це немає.

Нагадаємо, раніше ЛОО ВГО «Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників» на своєму сайті оприлюднила звернення до влади міста щодо «щодо покращення роботи транспорту», у якому заявила, що львівська влада не реагує на виклики ринку щодо формування тарифів.

comments powered by HyperComments