Власник соків Galicia будує першу у Львові 20-поверхівку на місці колишнього кінотеатру "Галичина"

Понеділок, 25 вересня 2017, 17:13
Багатоповерхівки з`явиться на вул. Любінській.
Власник соків Galicia будує першу у Львові 20-поверхівку на місці колишнього кінотеатру "Галичина"

Про це повідомляє Центр міського сервісу. 

Планується, що це буде комплекс багатоповерхівок, найвища з них матиме два десятки поверхів. Інші матимуть 2, 6, 7, 10  поверхів. 

"У комплексі, крім житла, передбачені також кінотеатри, офіси, дитячий центр та підземний паркінг", - сказано в повідомленні. 

Виконавчий комітет Львівської міськради надав містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлової будівлі у житловий комплекс з вбудованими та прибудованими приміщеннями комерційного та громадського призначення і підземним паркінгом на вул. Любінській, 93 15 вересня. 

Кіноцентр "Галичина", який знаходився за цією адресою, не функціонує з 2000-х років.    

«Цей район радянського періоду обмежується радянськими будинками по 9 поверхів. Зараз Любінська має дуже скучний силует, який струнка «свічка» урізноманітнить», - прокоментував будівництво  головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Забудовник Тарас Барщовський, за інформацією Forbes, увійшов до сотні найбагатіших українців у 2016-ому. Згідно з інформацією видання, основний бізнес Тараса Барщовського — вирощування та переробка фруктів та овочів: «Т. Б. Сад», «Яблуневий Дар», Т. B. Fruit Poland, T. B. Fruit SRL. Також пріоритетним видом діяльності є переробка для B2B‐партнерів: соки прямого віджиму ТМ Galicia, відновлені соки ТМ Filvarok. Допоміжний бізнес — перевезення наливних вантажів ТОВ «Танк Транс». В період падіння ринку T. B. Fruit Group of Companies вдається не тільки зберегти стабільність, але і розширювати межі бізнесу. В минулому році почав роботу завод в Молдові, а ТМ Galicia вийшла на ринки Америки, Європи, Канади та Китаю. 

Нагадаємо, як раніше писала "Справжня Варта", у Львові планують побудувати розкішний готель на місці єврейського кладовища.

comments powered by HyperComments