Під Львовом відбудеться фестиваль меду: програма

П'ятниця, 22 вересня 2017, 11:35
23-24 вересня в Історико-краєзнавчому музеї м. Винники відбудеться перший у Львові фестиваль питного меду та оздоровчої бджолопродукції "Медова осінь".
Під Львовом відбудеться фестиваль меду: програма

Про це повідомляють "Вінники плюс". 

На фестиваль приїдуть десятки бджолярів із західної України. Упродовж першого дня фестивалю працюватиме дегустаційна комісія, яка обере найкращих медоварів. Результати конкурсу будуть оголошені у неділю, 24 вересня.

Окрім меду та продукції пасічників, гості  фестивалю матимуть змогу придбати найкращі вина Прикарпаття, Закарпаття та Львівщини. На фестивалі будуть представлені вироби сироварів Чернівецької, Івано-Франківської та Львівської областей, які успадкували давні родинні рецепти, а також  продукція відомих господарств, які запропонують сири (кроттен, бюш, томет, фету, сігалон), виготовлені за традиційною французькою технологією. Крім того, традиційно можна  придбати вироби народних майстрів: ткані та вишивані вироби, вироби із дерева, гаварецьку, покутську кераміку та вишиванки коломийських майстринь.

Організатори фестивалю запросили майстрів для проведення цікавих тематичних майстер-класів для усіх бажаючих із виготовлення свічок із натурального воску.

Організатори фестивалю: Винниківська міська рада, КЗ ЛОР "Історико-краєзнавчий музей", Гільдія медоварів Львівщини.

comments powered by HyperComments