На Львівщину завітав міністр молоді та спорту Ігор Жданов

Роман Матвіюк  |  Четвер, 14 вересня 2017, 15:44
Делегація оглянула й сучасний спортивний майданчик із штучним покриттям на території спортшколи
На Львівщину завітав міністр молоді та спорту Ігор Жданов

В рамках робочої поїздки на Львівщину Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов сьогодні відвідав низку спортивних об’єктів Буського району.

Разом із керівництвом району Ігор Жданов оглянув дитячо-юнацьку спортивну школу міста Буська. Міністр обговорив із керівництвом району та ДЮСШ питання фінансово-господарської діяльності та подальші перспективи розвитку закладу. Зустрівся та поспілкувався міністр  і з нашими паралімпійцями Антоном Дацком, Віктором Дідухом.

Делегація оглянула й сучасний спортивний майданчик із штучним покриттям на території спортшколи.

«Прагнемо, щоб загальнонаціональна програма відродження спортивної інфраструктури через Державний фонд реконструкції і розвитку, яку ініціювало Мінмолодьспорту, дійшла і до таких райцентрів, як Буськ. Тут є над чим працювати, а Буську є ким пишатися. Гордість Бущини - паралімпійські чемпіони Ріо-2016 Антон Дацко (фехтування на візках) та Віктор Дідух (настільний теніс), який є, до речі, тренером цієї школи», - зазначив Міністр.

Ознайомився міністр і з ходом ремонтних робіт приміщення майбутньої Академії настільного тенісу Віктора Дідуха та монтуванням сучасного спортивного майданчика в Андріївці. Під час такої зустрічі-огляду було розглянуто низку важливих питань, зокрема, щодо розвитку дитячо-юнацького та масового спорту у нашому районі, оновлення інвентарю та спортивного знаряддя в школах. На завершення посадовці обговорили  перспективи розвитку спортивної галузі району в цілому.

comments powered by HyperComments