Тимошенко долучилася до брифінгу Саакашвілі в "Леополісі"

Понеділок, 11 вересня 2017, 11:43
Брифінг Михаїла Саакашвілі мав розпочатися об 11.00 у "Леополісі", але був перенесений на одну годину.
Тимошенко долучилася до брифінгу Саакашвілі в "Леополісі"

Про це повідомляє кореспондент "Варти" з місця подій. Тим часом до львівського готелю "Леополіс", де зупинився одеський екс-губернатор, прибули лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, народний депутат з її фракції Сергій Власенко, представники львівської організації партії "Батьківщина", а також народний депутат з фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв.

З його слів, відразу ж після брифінгу політики "проведуть нараду, під час якої вирішать, що робити далі".

Тим часом, Юлія Тимошенко провела короткий брифінг біля готелю "Леополіс", який, як кажуть журналісти належить одному з її добрих знайомих.

У цей самий час в Прес-клубі проходить брифінг лідера "Громадянської позиції" Гриценка.

Тим часом журналісти в соцмережах вже жартують щодо майбутніх політичних перспектив екс-президента Грузії.

"Так а що далі з Міхо? Піде оформлятися в міграційну службу на Руданського, чи буде сидіти безвилазно в "Леополісі", як Джуліан Ассанж в посольстві Еквадору?", - пише в групі "Львівська політика" один з його редакторів Юлій Рудницький.

Нагадаємо, Михаїл Саакашвілі здійснив "прорив" пункту пропуску "Шегин" вчора, 10 вересня, ввечері. Він неофіційно перетнув кордон, не пред`явивши документи на пункті пропуску. Також повідомлялося про сутички, у яких були задіяни прихильники політика, а також ті, хто був проти його проїзду до України. Правоохоронці намагалися зберегти порядок, зробивши "живий ланцюг", але у результаті було травмовано 11 поліцейських. 

До Львова Саакашвілі прибув пізно ввечері. Його зустрів мер міста А. Садовий.  Після зустрічі політики повечеряли у ресторані. Вхід до закладу під час їхньої трапези охороняло близько 300 бійців в амуніції. Потім політик заселився до "Леополісу". 

comments powered by HyperComments