Як у львівській школі святкували перший дзвоник

Олег Довганик  |  Субота, 2 вересня 2017, 22:01
Львівські учні знову пішли вчитись
Як у львівській школі святкували перший дзвоник

У львівському НВК «Школа-садок І-ІІІ ступенів №38 м. Львова» відбулось свято Першого дзвоника.

Як зазначила директор школи Світлана Терешкевич, сьогодні поріг школи переступило три класи першачків, а це 80 учнів.

«Це ті малі допитливі розумнички які в минулому році ходили до наших дошкільних груп, тому частково з ними ми вже є знайомими, це наші добрі друзі», - розповіла вона.

Сьогодні перед ними відчинить свої двері наша школа, для того щоби провести по незвіданих шляхах які для них будуть корисними, цікавими і обов’язково змістовними, додає директор.

Як для 1-класника так і для 11-класника, як і для будь-якого школяра має бути хороший настрій, міцна рука допомоги батька, мами і вчителя. І це забезпечить хороші, поступові кроки до тих нових знань котрі будуть потрібні в майбутньому.

Новітня школа вимагає в першу чергу йти в крок з часом, і це означає бути розумним, бути цікавим, бути допитливим, а саме є такими наші учні всіх класів.

«Наша школа впроваджує безліч проектів – це шкільні, міські, міжнародні проекти, до нас прижають гості з-за кордону, маємо дві школи –партнера з Польщі, і цим пишаємося. Бо наші діти часто їздять за кордон, їм там цікаво змістовно. Я переконана, що наш педагогічний колектив, зробить все для того щоб нашим діткам було тут цікаво, затишно і змістовно», - каже директор.

comments powered by HyperComments