Активісти Національного Корпусу продовжують знайомити мешканців Львівщини зі своїм рухом

Четвер, 31 серпня 2017, 07:30
Цього разу активісти Національного Корпусу відправились до Миколаєва, де дізнавались про проблеми місцеви мешканців та знайомили їх з доктринами наймолодшої націоналістичної партії України.
Активісти Національного Корпусу продовжують знайомити мешканців Львівщини зі своїм рухом

30 серпня активісти Національного Корпусу Львівщини прибули до міста Миколаєва, районного центру Миколаївського району Львівської області, з метою дізнатись про проблеми міщан, а також вислухати пропозиції мешканців Миколаєва щодо розвитку їхнього міста та району в цілому. В процесі спілкування з миколаївцями, виявилось, що миколаївський міський голова, який підозрюється у  відмиванні бюджетних коштів на проведенні робіт з ремонту доріг в місті, вже другий місяць не з’являється в місті, а його роботу виконує секретар. Крім того, вкотре було піднято тему сумнозвісного сміття Андрія Садового – згідно слів мешканців Миколаєва, львівський міський голова вирішив використовувати миколаївський сміттєвий полігон для власних злочинних потреб, не повідомивши про це самих міщан. Також миколаївці повідомили активістів про регулярні незаконні вирубки лісу в селі Красів, що неподалік Миколаєва, та повну бездіяльності представників міської ради відносно даного питання.

 

Після діалогу з місцевими мешканцями, активістам Національного Корпусу вдалось зустрітись з головою ініціативної групи Миколаєва з питань вирішення проблем благоустрою міста, який лише підтвердив наявність серйозних проблем в організації міського життя.

 

Крім того, активістами Національного Корпусу було проведено масштабну агітацію серед миколаївців, аби ознайомити останніх з діяльністю наймолодшої націоналістичної партії України, а також для поширення ідей націоналізму серед місцевої молоді та старшого покоління.

 

 

comments powered by HyperComments