На Львівщині через недбалість батьків померла маленька дитина

Роман Матвіюк  |  Середа, 23 серпня 2017, 17:37
Днями, на оперативну лінію 102 у місті Буську надійшло повідомлення про тіло малолітньої дитини без ознак життя. На думку медиків, дитина могла померти насильницькою смертю. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.
На Львівщині через недбалість батьків померла маленька дитина

«Встановлено, що померла дівчинка – мала лише три тижня. Дитина проживала у неблагополучній сім’ї. Тіло було скеровано на судово-медичну експертизу, – розповідає «Справжній Варті» начальник Буського районного відділення поліції Олександр Марушкевич. – За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство). На даний момент відомо, що йдеться питання про перекваліфікацію кримінального провадження на ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка або піклування) КК України. Скоріш за все дитина могла впасти і вдаритись, результат покаже судово-медична експертиза».

Нагадаємо, що цьогоріч це вже вдреге на території Буського району зафіксована смерть дитини. 17 січня 2017 року  помер малолітній хлопчик, який вдавився цукеркою. Минулого року в одному із сіл району дідусь власноруч назбирав сироїжок та зварив їх. Сам їв, а маленькому внукові дав хліб замочений у грибну юшку. Як з'ясувалось згодом, серед їстівних грибів була бліда поганка. Обидвоє померли.

 Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments