Штраф за розпивання пива в трамваї

Середа, 16 серпня 2017, 16:36
Чоловік посміхався поліцейським і хизувався, що п'є пиво в трамваї і залишається безкарним
Штраф за розпивання пива в трамваї

Про таке правопорушення вчора, 15 серпня, повідомила патрульна поліція Львова.

Чоловік хизувався не довго, патрульна машина проїхала за трамваєм і вже на наступній зупинці чоловіка висадили та винесли постанову.

"Вчора увечері патрульні їхали вулицею Вітовського і побачили, як громадянин вживає пиво в трамваї. Чоловік посміхався поліцейським і хизувався, що п'є алкоголь і нікого не боїться. Інспектори вирішили, що варто таки поспілкуватися з пасажиром, який вчиняв адмінправопорушення. Патрульні проїхали за трамваєм до наступної зупинки і попросили вийти чоловіка для винесення постанови", – повідомляють правоохоронці.

На чоловіка винесли постанову за статтею 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді). Таке правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів.

Правоохоронці нагадують, що розпивання алкогольних напоїв заборонене у транспортних засобах, робочих місцях, навчальних закладах, держустановах, дитсадках, лікарнях, а також на зупинках громадського транспорту та вокзалах. Штраф за розпивання пива, інших алкогольних чи слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або за появу у громадських місцях у п'яному вигляді складає від 17 до 85 гривень. 

Нагадаємо, П'яний водій збив двох школярів. Золочів

comments powered by HyperComments