На Львівщині посилили потужності деревообробки

Максим Бурич  |  Вівторок, 15 серпня 2017, 21:01
Державне підприємство "Радехівське лісомисливське господарство" запустило новий цех обробки деревини
На Львівщині посилили потужності деревообробки

Сьогодні, 15 сепрня, на Львівщині відбулось відкриття нового цеху по обробці деревини у ДП "Радехівське ЛМГ". Підприємство збільшило потужності завдяки залученню нового турецького обладнання по переробці деревини.

Завдяки відкриттю нового цеху у ДП збільшилась кількість працівників. Так, на "Радехівське ЛМГ" наразі працює 280 людей. Нове обладнання на половину автоматизове, що зменшує ризики травмування на виробництві.  

Згідно заборони продажу "кругляку" закордон, покупці сировини з Європи тепер можуть придбати вже оброблений матеріал, а українські покупці мають можливість вибрати різні рівні якості деревини для виробництва чи просто користування.  

Під час відкриття нового цеху та його освячення слово взяв перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський. Він наголосив на важливості розвитку деревообробної галузі та привітав керівництво Державного Підприємства з розширенням.  

"Ми раді вітати працівників та керівництво з розширенням підприємства та відкриттям нового цеху по обробці деревини. Ці зміни важливі та розвиток деревообробної галузі виводить Львівщину на новий рівень серед областей України", - зазначає Ростислав Замлинський. 

Керівництво ДП "Радехівський ЛМГ" зазначає, що на підприємстві організована переробка деревини, 80% якої експортується. Потужності підприємства дозволять переробляти до 20 тисяч кубометрів деревини за рік. Цехи лісозаводу підприємства оснащені сучасним лісопильним обладнанням, що дозволяє раціонально використовувати кожний кубометр деревини.  

Підприємство орієнтоване на виготовлення декількох видів продукції: пиломатеріали обрізні експортні, шпала та затоговки пилені для європіддонів. 

comments powered by HyperComments