Зібрані "На прищепках" кошти передали у дитячий мобільний хоспіс (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 16 серпня 2017, 13:44
Організатори благодійної фотосушки звітують про результати заходу.
Зібрані "На прищепках" кошти передали у дитячий мобільний хоспіс (ФОТО)

Минулої неділі у центрі Львова, у сквері "На валах", що навпроти ЛОДА, відбулась благодійна фотосушка просто неба "На прищепках". Метою проекту, окрім спілкування та обміну досвідом, цьогоріч став збір коштів на потреби Мобільного хоспісу для дітей ЗУСДМЦ. 

Попри те, що установа фінансується з бюджету, чимало матеріалів не вистачає й не всі дітки мають змогу отримати необхідний їм пакет для життя у повному обсязі:

"Усього у нас 20 діток, але приміром пульсоксиметром забезпечені лише найважчі дітки, а чимало розхідних матеріалів й зовсім нема ще в Україні й тому ми змушені шукати їх у інших країнах, а це ми можемо робити виключно за кошти благодійників чи спонсорів", - розповіла "Справжній Варті" керівник Мобільного хоспісу ЗУСДМЦ Ірина Клюс.

Організаторам "На прищепках" вдалось зібрати рекордну для такого заходу суму - 8 тис. 400 грн., які вже найближчим часом будуть спрямовані пульсоксиметр та розхідні матеріали іноземного виробництва. 

Журналісти "Справжньої Варти" слідкуватимуть за освоєнням коштів і вже наступного тижня розповімо про сім`ю чиє життя стало трохи легших завдяки небайдужості благодійників. 

Цікаво знати: Пульсоксиметр - медично-діагностичний прилад для вимірювання рівня сатурації кисню в капілярній крові. Існує чимало патологій, що супроводжуються гіпоксією (нестачею кисню у крові). У таких випадках моніторинг сатурації необхідний постійно.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments