Перевізника на Сколівщині оберуть на відкритому конкурсі

Олег Довганик  |  Неділя, 13 серпня 2017, 20:38
Всі маршрути на Львівщині визначаються лише на відкритому конкурсі за бальною системою
Перевізника на Сколівщині оберуть на відкритому конкурсі

Львівська обласна державна адміністрація оголосила відкритий конкурс на пошук перевізника, який обслуговуватиме маршрут у напрямку Сколівського району ще минулого місяця.

Відтак, подати документи всі зацікавлені перевізники можуть до 22 серпня. У департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв'язку наголошують, оберуть переможця на відкритому конкурсі 15 вересня.

"Є проста формула ще з молодших класів школи: від перестановки доданків сума не змінюється. От і у випадку перевізника на Сколівщині: перевізник може змінитися, а от графік перевезення – ні. Тому, як на мене, мешканці району не повинні зациклюватися, водій якої фірми їх довезе до необхідного місця. Єдині, кому у цій ситуації не байдуже – це ініціатори перекриття дороги. Це люди, які в догоду своїх меркантильних інтересів, готові створити незручності іншим. До слова, конкурс розставить все по місцях. Результати його будуть оголошені вже наступного місяця", - написала у Фейсбуці заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

Нагадаємо, конкурсна комісія з визначення перевізників складається із представників органів виконавчої влади, а також членів профільних громадських організацій. Всі маршрути на Львівщині визначаються лише на відкритому конкурсі за бальною системою. У Львівській ОДА наголошують, будь-який тиск на членів комісії тягне за собою кримінальну відповідальність.

Раніше ми писали про те, як на Сколівщині проведуть експеримент із транспортом.

comments powered by HyperComments