У Львові на благодійній фотосушці зібрали рекордну суму (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 13 серпня 2017, 19:46
У парку "На валах" небайдужі львів`яни творили разом добру справу.
У Львові на благодійній фотосушці зібрали рекордну суму (ФОТО)

Сьогодні, 13 серпня, у самісінькому центрі міста, у парку навпроти ЛОДА, відбулась вже традиційна благодійна фотосушка просто неба "На прищепках". До участі у події долучились близько десяти фотографів та аматорів, які принесли власні кадри.

Окрім фотографів участь у заході могли взяти всі охочі, яким достатньо було прийти та зняти з мотузок ті кадри, які сподобались найбільше, й вкинути до скриньки благодійну пожертву. 

Цьогоріч спільним зусиллями вдалось зібрати рекордну суму, а це - 8292 грн., яку буде спрямовано на потреби Мобільного хоспісу для дітей ЗУСДМЦ.

"Таку сушку особисто ми проводимо вже вдруге, хоча така практика є не новою ані для нас, ані тим паче для світу. Якщо спочатку подія планувалась як спосіб спілкування між фотографами, то зараз на перший план вийшла благодійна ціль, адже у такий спосіб легше привернути увагу ширшої аудиторії й заразом робити добру та корисну справу", - розповідає співорганізаторка "На прищепках" Юля. 

Оскільки через дощ організаторам довелось завершити сушку трохи швидше, аніж було заплановано, то залишилось кількадесят кадрів, які будуть знову на мотузках вже наступної фотосушки, яка, можливо, буде вже восени. 

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments