Львівщина та Королівство Нідерландів співпрацює. Олег Синютка поспілкувався з Послом Кломпенхауверу

П'ятниця, 11 серпня 2017, 09:37
10 серпня відбулась зустріч Олега Синютки - голова Львівської облдержадміністрації з Кейсом Яном Рене Кломпенхаувером – Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Нідерланди в Україні.
Львівщина та Королівство Нідерландів співпрацює. Олег Синютка поспілкувався з Послом Кломпенхауверу

Після зустрічі Олег Синютка подякував Послу за підтримку України. Олег Синютка вдячний за те, що Нідерланди поважають суверенітет та територіальну цілісність, беруть активну участь у впровадженні європейських реформ на території України, а також за ратифікацію Угоди про асоціацію України з ЄС.

Також, ОлегСинютка привітав привітав Андрія Гринчука. Відтепер він призначений на посаду Почесного консула Королівства Нідерланди у Львові.

«Я переконаний, що прапор Почесного консульства Королівства Нідерланди передано в надійні руки», - зазначив Олег Синютка.

 «Я хотів би подякувати вам за бездоганну співпрацю, яку ми мали упродовж 4 останніх років, для мене це було дуже приємно. Вона була надзвичайно конструктивною. Хочу запевнити Вас, що партнерство між нашими країнами триватиме і надалі», - наголосив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Кейс Ян Рене Кломпенхаувер.

Варто зазначити, що 9 серпня на вулиці Винниченка,12 у місті Львові відновили роботу Почесного консульства Королівства Нідерландів.  

Нагадаємо, У центрі Львова урочисто відкрили Почесне консульство Королівства Нідерландів

 

comments powered by HyperComments