Хто стане директором Львівського органного будинку?

Вівторок, 8 серпня 2017, 18:41
На посаду директора Львівського будинку органної та камерної музики претендують двоє кандидатів.
Хто стане директором Львівського органного будинку?

Прес-служба Львівської міської ради оприлюднила список кандидатів, охочих зайняти посаду директора Львівського будинку органної та камерної музики. Документи на участь у конкурсі подали двоє претендентів: Юліан Винницький та Іван Остапович.

Зазначимо, Юліан Винницький зараз перебуває на посаді в.о. директора будинку органної та камерної музики. Він очолював заклад з 1988 року. Іван Остапович - керівник проекту "Мультимедійна база Львівської філармонії", він також за сумісництвом є засновником камерного оркестру Collegium Musicum,арт-директором "Бах Маратону 2015" та Lviv Hindemith Fest 2015.

Засідання конкурсної комісії відбудеться уже 14 серпня. Усі охочі та зацікавлені особи, згідно з законом, можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту міської ради, управлінці обіцяють передати їх конкурсній комісії. До складу комісії з конкурсного добору кандидатів на посаду директора Львівського будинку органної та камерної музики  входять три представники громадських організацій.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments