Три фестивалі Львівщини вже найближчими вихідними

Вівторок, 8 серпня 2017, 17:39
Улюбленці літнього відпочинку на фестивалях можуть відірватись на вихідних, адже в області відбудуться аж три масштабні заходи одразу: в м. Городок, Бузькому та в Жидачівському районах. 
Три фестивалі Львівщини вже найближчими вихідними

Зокрема, 11-13 серпня в Городоцькому районі на аеродромі "Цунів" відбудеться фестиваль WoodstockUkraine. Цей захід присвячують благодійності, розвитку волонтерського руху в Україні та волонтерам ВБФ «Серця до серця». Головною метою проекту є згуртування мешканців різних частин країни заради миру. Організатори планують в такий спосіб розвивати волонтерський рух в Україні, об’єднати різнопланових виконавців спільною ідеєю, а також розвивати масову музичну культуру в Україні. 

У неділю, 13 серпня на території заповідника «Олеський замок», що у Буському районі розпочнеться фестиваль меду «Надбужанські медобори». На фестивалі будуть представлені пасічники Буського та сусідніх районів Львівської області, гості з Польщі, Волині та Києва. На заході також працюватиме мистецький майданчик, де вестимуть концертну програму найпотужніші колективи Бущини та загалом Львівщини. Для усіх охочих будуть проводити екскурсії територією та самим Олеським замком. Організатори запевняють, що ніхто не піде голодним, адже учасники фестивалю та переможці вікторин отримають в дарунок тематичні сувеніри та солодкі подарунки.

Також, 13 серпня у Жидачівському районі на літній сцені МБК «Папірник» відбудеться ІІІ районний фестиваль народної пісні та танцю «Роде наш красний, роде наш прекрасний».Для учасників та глядачів головна вимога дотриматись особливого дрес-коду – вишиванка. У межах фестивалю триватиме виїзна торгівля та акція на підтримку українських військових.

Нагадаємо, У Коломиї відбудеться фестиваль автомотоавіатехніки

comments powered by HyperComments