Візьми і зроби: Садовий піднімає вартість проїзду у електротранспорті Львова

Олег Довганик  |  Вівторок, 8 серпня 2017, 14:22
На громадські слухання прийшли "потрібні люди"
Візьми і зроби: Садовий піднімає вартість проїзду у електротранспорті Львова

З 1 вересня у Львові зростуть тарифи на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті. Таке рішення учора прийняли під час так званих громадських слухань у Львівській міськраді.

Вартість разового квитка становитиме 3 грн, а для учнів та студентів 1,50 грн.

«Рішення було підтримано "ручною більшістю" на громадських слуханнях у Львівській міській раді. "Ручною", оскільки більшість склали працівники ЛКП «Львівелектротранс» та працівники міської ради, які голосували як їм скаже керівництво», - пише у «Фейсбуці» депутат Ігор Телішевський.

Він також відзначає, що на слухання не прийшов директор ЛКП Михайло Сидорович, якого, за вимогою депутатів, було звільнено з ЛКП АТП 1.

«Також, на слуханнях не було представлено стратегії розвитку підприємства, не говорили про покращення послуг, а лише звучала думка, що нова ціна буде економічно обгрунтована», - обурюється депутат.

Додамо, що у електротранспорті міста Львова фактично відсутній будь-який контроль за так званими «зайцями». Якщо контролери і є у деяких трамваях, то, як правило, тільки на «вокзальних» маршрутах.

Крім того, після запровадження трамваю на Сихів, мешканці вулиці Княгині Ольги та Наукової постійно скаржаться на те, що у вечірній час трамваї у цей спальний район міста просто не курсують.

Нагадаємо, громадськість Львова виступала категорично проти підняття вартості проїзду.

comments powered by HyperComments