«Українська пісня» оголосила імена фіналістів

Вівторок, 8 серпня 2017, 20:32
Для бійців та ветеранів АТО вхід буде вільним: достатньо показати при вході Посвідчення учасника бойових дій
«Українська пісня» оголосила імена фіналістів

26 серпня, до Дня незалежності України, 15 молодих виконавців виступлять на «Арені Львів» у грандіозному Національному телепроекті «Українська пісня», хедлайнерами якого є співачка Злата Огнєвіч та гурти «Тартак», «Антитіла», «Скрябін». Про це повідомила журналіст Галина Гузьо.

До Дня незалежності України, 26 серпня, на «Арені Львів» відбудеться фінал масштабного Національного телепроекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project». Того дня на одній сцені у грандіозному концерті-марафоні разом із найвідомішими українськими зірками Златою Огнєвіч, гуртами «Тартак», «Антитіла» та «Скрябін» виступлять молоді виконавці – фіналісти проекту з різних міст України.

Оргкомітет «Української пісні» отримав близько 300 заявок від представників нової генерації української музики. З них було обрано 13 фіналістів – це виконавці та гурти з різних міст України, які працюють у різних музичних жанрах: «Шосте Чуття», Double Life, Юра Самовілов, Paulman, ARLETT, «Степ», Натоліч, Jazzforacat, San4ito/de Joker, LUKA, ХАС, VETA Kozakova, My Ree GROUP.

Ще двоє виконавців мають шанс потрапити у концертну програму 26 серпня шляхом голосування на сторінці проекту у Фейсбуку: https://www.facebook.com/uapisnya. За це право до 15 серпня борються такі учасники: KOST.band, «Біла Вежа», «Колір», Shvets і Tasha Cruz.

Квитки на грандіозний концерт Національного телепроекту «Українська пісня 2017» 26 серпня на «Арені Львів» - тут: https://kasa.in.ua/ukrainska-pisnya-2017

"ВАЖЛИВО! Для бійців та ветеранів АТО вхід буде вільним: достатньо показати при вході Посвідчення учасника бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Довідка. Національний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project» започатковано торік з метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном. За словами організаторів, головне їхнє завдання - створення музичного проекту із новим українським обличчям. Проекту, який стане подією не лише для України, а й набуде міжнародного значення. Гасло Ukrainian Song Project - «Україна чекає, Україна вимагає української пісні!».

Додаткова інформація та акредитація на «Українську пісню» –

 за тел. +38 067 960 31 01 або по e-mail: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

comments powered by HyperComments