У Львові чекають ще на одного ірландського лоукостера

Субота, 5 серпня 2017, 23:15
Ірландська лоукост-авіакомпанія Aer Lingus готова розпочати переговори з Львівським аеропортом.
У Львові чекають ще на одного ірландського лоукостера

Aer Lingus - ірландський лоукостер, який здійснює рейси по більш ніж 40 рейсам в Європу з аеропортів Дубліна, Кірка і Шаннон і по 11 маршрутах в США та Канаду з аеропортів Дубліна та Шаннон. Основний офіс компанії знаходиться в столиці Ірландії - Дубліні, 25% акцій належать уряду держави, адже компанія є національним перевізником Ірландії. Aеr Lingus входить в IAG (International Airlines Group), де також присутні такі крупні авіакомпанії як British Airways, Iberia, LEVEL і Vueling. Флот перевізника складають 62 літаки, на Skytrax рейтинг компанії сягає 4 зірок. Ціни в компанії більш ніж доступні - на європейські перевезення розцінки стартують від 35 євро, на трансатлантичні - від 210 євро. 

Нагадаємо, що раніше директор Аеропорту "Львів" пані Тетяна Романовська говорила про можливу співпрацю з норвезьким лоукостером Norwegian.

" Цей лоукостер виконує якісні і недорогі рейси до США та Канади. Розуміючи, що ми маємо доступне сполучення зі Скандинавією чи хоча б з умовним Копенгагеном, ми можемо розраховувати, що наш пасажир зможе пересісти там на Norwegian та дістатись до Нью-Йорку, Торонто чи Лос-Анджелеса за 150 євро. Якщо рейси в Скандинавію почне виконувати вже доступний нам WizzAir,то до нього приєднається Ryanair, а потім і  Norwegian." - заявила пані Романовська.

comments powered by HyperComments