У Львові продовжують бунтувати стоматологи

Субота, 5 серпня 2017, 13:34
Вчора, 4 серпня, лікарі третьої стоматологічної поліклініки знову не допустили новопризначеного головного лікаря до його робочого місця.
У Львові продовжують бунтувати стоматологи

Відтепер задля забезпечення умов праці головного лікаря третьої стоматологічної поліклініки, мерія уклала договір з Муніципальною дружиною щодо цілодобового патрулювання в приміщенні третьої стоматологічної поліклініки. 

"Через перешкоджання з боку співробітників поліклініки потраплянню головного лікаря на його робоче місце, останній викликав поліцію та Муніципальну дружину для забезпечення порядку в приміщеннях установи. Для забезпечення нормальних умов праці головного лікаря та головного бухгалтера, їм надано робоче місце в приміщенні Управління охорони здоров'я. Також укладено договір про цілодобову присутність представників Муніципальної дружини на території поліклініки, ідентичні звернення направлено до інших правоохоронних служб Львова." - повідомила директор Департаменту гуманітарної політики пані Галина Слічна

Нагадаємо, що через зимове рішення ЛМР про перетворення чотирьох стоматологічних поліклінік Львова на некомерційні організації, серед співробітників клінік піднялась хвиля обурення. 

Так, з 2 серпня до сьогодні співробітники третьої стоматологічної поліклініки виражають свій протест, не впускаючи на робоче місце новопризначеного головного лікаря. 

comments powered by HyperComments