СБУ затримала бойовика незаконного збройного формування терористичної організації

П'ятниця, 4 серпня 2017, 19:58
СБУ затримала бойовика незаконного збройного формування терористичної організації

На Луганщині співробітники оперативної групи Управління Служби безпеки України у Львівській області затримали бойовика одного з незаконних збройних формувань терористичної організації «ЛНР». Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Правоохоронці виявили мешканця Луганська в одному із прилеглих до лінії зіткнення селищ Новоайдарського району, де він переховувався після втечі зі свого терористичного угруповання.

Співробітники спецслужби встановили, що затриманий бойовик не витримав систематичних знущань від ватажків бандформування, які напідпитку застосовували насильство до підлеглих. Проте, чоловік з 2014 року перебував у складі незаконних збройних формувань та брав активну участь у бойових зіткненнях з силами антитерористичної операції.

Оперативники СБ України вилучили у бойовика документи, які підтверджують його приналежність до терористичних бандформувань так званої «ЛНР».

Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.  

comments powered by HyperComments