Львівська ОДА - не Баба Яга, - Гримак про сміття

Олег Довганик  |  Четвер, 3 серпня 2017, 15:29
Завдяки Львівській ОДА у місті - чисті контейнерні майданчики та відродження системи сортування
Львівська ОДА - не Баба Яга, - Гримак про сміття

Повноцінно передати систему управління з ТПВ у місті Львові ще досі не спромоглися. Зараз ми пожинаємо наслідки «половинчастої» ухвали. Про це у "Фейсбуці" пише заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

"Дуже дивно чути заяви про те, що ініціатором підвищення тарифів стала адміністрація. Але Львівська ОДА тут «не Баба-Яга». Міська влада не може пережити, що люди побачили їх безгосподарність, саме тому шукає будь-який привід, щоб перекинути відповідальність на когось іншого", - відзначила Гримак.

Вона також додала: "Якщо коротко: питання про підняття тарифу на вивіз сміття у місті Львові ще піднімали перевізники ТПВ у травні. Мотивуючи це роботою у збиток. Тому підняття оплати - це незворотній процес, однак його затягнули. Безпомічна міська влада затягувала з прийняттям рішень і загнала ситуацію в глухий кут, щоб, не дай Бог, не зашкодити своїм політичним прожектам. А тепер, після часткової передачі управління львівським сміттям роблять крайніми нас. Дуже прикро. Але попри все, ми працюємо".

"Результат - чисті контейнерні майданчики та відродження системи сортування", - підсумувала Гримак.

Як повідомлялося, у Львові з 1 вересня вдвічі збільшать вартість вивезення ТПВ для львів’ян. Рішення про це міський голова виносить на розгляд виконкому ЛМР у п’ятницю, 4 серпня.

Прес-служба міської ради інформує, що тарифи на вивезення ТПВ у місті погоджує Львівська ОДА.

comments powered by HyperComments