Х Всесвітні Ігри-2017 не обійшлись без спортсменів Львівщини

Четвер, 3 серпня 2017, 13:27
У Вроцлаві наразі закінчились Х World Games-2017. Це найбільші та найпрестижніші спортивні змагання. Програма яких сформована загалом з неолімпійських видів спорту. Змагання тривали 10 днів, від 20 по 30 липня. Про це повідомляє управління фізичної культури та спорту львівської ОДА.
Х Всесвітні Ігри-2017 не обійшлись без спортсменів Львівщини

3 251 спортсмен зі 111 країн світу взяли участь в ювілейних змаганнях. Нагород було тільки 219. Турнір охопив 27 основних видів спорту.

Спортсмени з України показували себе у 20 видах спорту: джиу-джитсу, карате, стрибки на батуті, спортивна акробатика, танцювальний спорт, підводний спорт, пауерліфтинг, таїландський бокс муей-тай, спортивна аеробіка, сумо, кікбоксинг WAKO, спортивне орієнтування, сквош, боулінг, академічне веслування, художня гімнастика, парашутний спорт, воднолижний спорт, скелелазіння.

Українська збірна посіла 5 місце за результатами загального заліку. Українських спортсменів було 80. Цей результат найкращий за всю історію участі України у подібних змаганнях.
Наші атлети отримали 25 медалей: 10 – золото, 7 – срібло, 8 – бронза. В академічному веслуванні на ергонометрах та кікбоксингу WAKO здобули 5 золотих медалей, 1 срібну та 1 бронзову.

У складі збірної було 8 спортсменів  з Львівщини: Станіслав Горуна, Катерина Крива – карате; Надія Волинська, Олександр Кратов – спортивне орієнтування; Станіслав Кукурудз, Владислав Кукурудз, Юрій Пуш, Тарас Яруш - спортивна акробатика.

Нагадаємо, Найкращий каратист Львівщини у липні - Станіслав Горуна

comments powered by HyperComments