День Високомобільних десантних військ: як це було у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 2 серпня 2017, 13:58
Львівщина відзначає 25-ту річницю створення високомобільних десантних військ Збройних Сил України.
День Високомобільних десантних військ: як це було у Львові (ФОТО)

Сьогодні, 2 серпня, Львівщина відзначає 25-ту річницю створення високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Урочисті заходи традиційно відбулись на базі 80-го аеромобільного полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Привітали із професійним святом десантників керівництво області, духівництво, громада, близькі та рідні.

«Військовослужбовці десантних військ - дуже мужні та відважні люди, які виконували та продовжують виконувати надзвичайно складну, проте необхідну працю. На превеликий жаль, багато з них немає сьогодні поруч з нами, проте вони залишаються в наших серцях. Сьогодні, ми повинні розуміти, що завдяки таким відважним людям, ми маємо мир, спокій і можемо розвивати свою країну», - звернувся до усіх присутніх перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський.

У рамках заходу було вручено десятки нагород, відбулась спільна молитва, після чого військові та гості мали змогу насолодитись святковим концертом та переглянути видовищні показові виступи. 

Нагадаємо, лише вчора у Львові відбулись урочистості з нагоди 74-ї річниці Львівського прикордонного загону.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments