Львівщина готується до "Ігор Нескорених", що пройдуть у Торонто

Четвер, 27 липня 2017, 15:46
На Львівщині триває активна фаза підготовки військових, які у вересні візьмуть участь у Іграх Нескорених («Invictus Games») у Торонто.
Львівщина готується до "Ігор Нескорених", що пройдуть у Торонто

Сьогодні, 27 липня, на лучному полі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39а, відбулось показове тренування спортсменів – учасників  міжнародних спортивних змагань серед військовослужбовців.

Україну на Всесвітніх іграх представлятимуть четверо спортсменів зі Львівщини. Зокрема, члени основного складу – Катерина Михайлова, Роман Паньченко, Дмитро Сидорук та резервного складу – Дмитро Афанасьєв. Для усіх них пріоритетним видом спорту є стрільба з лука.

«Свою найголовнішу перемогу в житті ви вже здобули. Перемогу для вас, для всього нашого суспільства. Ми пишаємося вами, вболіваємо за вас і чекаємо того моменту, коли на всесвітніх змаганнях український прапор підніметься найвище і зазвучить Державний гімн. Дуже хочу, аби в Торонто перед усім світом ви продемонстрували, що ви – найкращі», - зазначив очільник Львівської ОДА Олег Синютка. 

Персональний склад української команди сформовано з українських військовиків, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та в зоні АТО. До національної команди увійшло 30 учасників – 18 ветеранів та 12 військовослужбовців Збройних Сил України. З цього числа сформували основний та резервний склади – по 15 учасників.

«Ігри Нескорених-2017» триватимуть з 23 до 30 вересня, збірна команда України вирушить у Торонто 21 вересня.

Цікаво знати: «Ігри нескорених» (Invictus Games) – це міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку. 

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments