"Шлюбом за добу" скористались 1200 пар, - Жукровський

Максим Бурич  |  Середа, 26 липня 2017, 14:40
Статистика послуги одруження за добу показала великі результати цього року, попри думки що це "не по-галицьки"
"Шлюбом за добу" скористались 1200 пар, - Жукровський

Про це під час прес-конференції повідомив начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський. За його словами, послугою одруження за добу скористались понад 1200 молодят, з яких до розлучення дійшли лише 6.

В рамках підбиття підсумків роботи головного територіального управління юстиції у Львівській області за I півріччя 2017 року начальник головного територіального управління юстиції Ярослав Жукровський розповів про статистику одружень "за добу".

За словами Жукровського, за пів року, що минули, у Львові "шлюбом за добу" скористались 726 пар. "Такий шлюб коштує 2,5 тисячі гривень. Половину з цих коштів йде на рахунок організаторів, половина – до органів юстиції. У нас є три локації, де можна так одружитися. Це – в Шевченківському гаю, на «Арені-Львів» та в аеропорту. Найбільше охочих одружитися в Шевченківському гаю", - зазначив Жукровський.

За його словами управління юстиції ефективно використовує і інші функції. Так, зокрема, понад 3000 мам отримали свідотство про народження своїх дітей одразу у пологовому будинку.

Попри це, батькам представилась можливість зареєструвати місце проживання дитини одразу на місці - у пологовому будинку. "Це означає, що більшість матерів не йдуть до органів юстиції, щоби зареєструвати дитину, а одразу ж у пологовому будинку роблять всі необхідні для дітей документи", - зазначив Ярослав Жукровський.

Нагадаємо, "Афера століття": на начальника юстиції Львівської області тиснуть

comments powered by HyperComments