"Афера століття": на начальника юстиції Львівської області тиснуть

Максим Бурич  |  Середа, 26 липня 2017, 13:42
Розкрадання комунального майна під назвою "Афера століття" позначилась тиском на начальника Головного управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського
"Афера століття": на начальника юстиції Львівської області тиснуть

За словами Жукровського, на нього почали тиснути у зв’язку з просуванням справи по "Афері століття". Проте, начальник територіального управління юстиції Львівщини буде надавати документи щодо анулювання дозволу на нотаріальну діяльність одному з фігурантів справи по розкраданню комунального майна громади Львова.

«Я провів перевірку приватного нотаріуса. Дійсно виявилися неприпустимі факти нотаріальних дій і, незважаючи на різний тиск, я подав подання про анулювання дозволу на здійснення нотаріальної діяльності і особисто передав прокурору області всі матеріали у цій справі», – зазначив Жукровський.

Між тим, Ярослав Жукровський заперечує факти діяльності "чорних" нотаріусів у Львові: «Чи є у нас чорні нотаріуси? Ми реагуємо на такі факти. Сьогодні за моїм підписом подано у дисциплінарну комісію Міністерства юстиції одне подання про анулювання свідоцтва приватному ноніусу Роману Гусаку, щоб поставити крапку у роботі цього нотаріуса», – зауважив Жукровський.

Нагадаємо, Львівський прокурор прозвітував по вкраденому майну у громади.

Раніше у Львові громадські активісти, у тому числі і ГО "Розвиток громади" вимагали відставки керівника управління комунальної власності ЛМР Інни Свистун та припинення розкрадання комунального майна.

comments powered by HyperComments