У Львові молебнем вшанують пам'ять жертв Скнилівської трагедії

Середа, 26 липня 2017, 15:55
Львів'яни проведують спільну молитву пам'яті страшної трагедії, яка сталась 15 років тому, 27 липня, на Скнилівському летовищі.
У Львові молебнем вшанують пам'ять жертв Скнилівської трагедії

" Ця страшна трагедія вчить нас по-іншому, відповідальніше, ставитись до життя людини, до наших обов'язків, до відповідальність за життя дорогих нам людей. Тому молитвою вшануємо пам'ять невинно загиблих жертв, та попросимо Бога, щоб такого лиха більше не знала наша земля." - заявив в.о. директора департаменту "Адміністрація мера" ЛМР Євген Бойко.

Завтра, о 10.00 в каплиці Всіх Святих на вулиці Авіаційній, 1 відбудеться Свята Літургія. Потім, з 11.00 до 12.00 триватиме Парастас за участю священнослужителів усіх львівських конфесій. 

О 12.15 відбудеться перехід до "Сегменту пам'яті" жертв трагедії, та о 12.45 бьіля Знаку Пам'яті загиблих відбудеться Літія.

Нагадаємо, 27 липня 2002 року на Скнилівському летовищі при демонстрації авіашоу в одного з літаків відмовив двигун, після чого літак врізався в натовп глядачів, що спричинило загибель 77 людей, зокрема, 28 дітей. За кількість загиблих це найстрашніша аварія на авіашоу в історії людства. 

comments powered by HyperComments