Львівська патрульна поліція показала як насправді працює (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 21 липня 2017, 17:31
Управлінні патрульної поліції Львова влаштувало "День відкритих дверей".
Львівська патрульна поліція показала як насправді працює (ФОТО)

Сьогодні, 21 липня, відбувся «День відкритих дверей» в Управлінні патрульної поліції Львова "для кандидатів, що бажають вступити до лав патрульної поліції, а також тих, хто ще сумнівається", як самі анонсували організатори заходу. 

Усі присутні мали змогу детально ознайомитись із щоденною роботою відділів Управління патрульної поліції, а також задати свої запитання патрульним.

Окремою зупинкою "туру" став показ основ тактичних та оборонних прийомів, які застосовуються патрульними на службі чи не щодня. Виявляється, ріст та вага не завжди грають вирішальну роль під час затримання правопорушника: набагато важливішим є вміння правильно ставити блок та знерухомлювати противника. 

Навчитись усім тонкощам необхідних силових та захисних прийомів патрульні можуть просто в підвалі управління, де спеціально для цього облаштовано тренажерний зал, душ та роздягальня. При потребі тут можна займатись під наглядом інструктора. 

Майбутні патрульні, які сьогодні завітали до управління не лише побачили професійне обладнання кожного працівника, а й могли подивитись як все працює та навіть відчути на собі справжній бронежилет. 

Попри те, що попит на працю в патрульній поліції зараз достатньо високий (не останню роль грає заробітна платня 8 тис. грн.) працівники установи попереджають, що далеко не кожна особа може витримати новий ритм життя з чергуваннями по 12 годин у тому числі й у нічні зміни,  а також дисципліну без якої взагалі неможлива якісна та швидка робота. 

Тож усім тим, хто бажає вступити у лави патрульної поліції слід пам`ятати, що тут необхідно постійно тренувати не лише тіло, але й дух. 

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments