Воїни АТО отримали понад 1,5 тисячі га землі. Львівщина

П'ятниця, 21 липня 2017, 14:23
З моменту старту програми щодо надання учасникам АТО землі, на Львівщині родини військовослужбовців отримали 6094 земельні шматки. Загальна площа ділянок - 1693 гектари. Ці ділянки можна використати як для зведення дому, облаштування саду та для ведення сільського господарства.
Воїни АТО отримали понад 1,5 тисячі га землі. Львівщина

«Для нашої служби робота з виділення земельних ділянок для захисників України залишається одним з пріоритетних питань. Працівники Держгеокадастру завжди готові надати військовим вичерпну інформацію та допомогу у оформленні земельних ділянок»,- говорить Андрій Кавецький - начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Також, Андрій Кавецький зазначає, що Головне управління Держгеокадастру сформувало учасникам АТО 3640 дозволів на створення документів щодо землеустрою.

Найбільше дозволів отримали учасники АТО з Пустомитівського  - 1271, Жовківського - 1142 та Бродівського району - 657 Львівської області.

Варто зазначити, що 2056 ділянок землі в населених пунктах було надано військовим за ініціативою місцевих рад Львівщини.  1594 ділянки будуть використані для облаштування дому.

Нагадаємо, Учасникам АТО відшкодують відсотки за кредитами на власний бізнес

comments powered by HyperComments