Фестиваль «Куховарня RadoFest» встановить рекорд України – там накриють найбільший стіл з автентичними наїдками

П'ятниця, 21 липня 2017, 13:17
На фестивалі «Куховарня RadoFest» накриють стіл завдовжки із футбольне поле. Страви на столі будуть з української кухні. Пригоститись зможуть всі бажаючі. Така атракція носить назву «Стіл графа Бадені». Організатори хочуть таким чином популяризувати українську кухню.
Фестиваль «Куховарня RadoFest» встановить рекорд України – там накриють найбільший стіл з автентичними наїдками

 «Окрім кухні на фестивалі буде присутній барвистий ярмарок із сільськогосподарськими продуктами. Це різноманітні сири, медова продукція, хлібо-булочні вироби. Відтак кожен на Ярмарку зможе знайти для себе щось корисне і смачне» - зазначила під час прес-конференції Наталія Хмиз - директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА.

«Куховарня RadoFest» має на меті відродити забуті автентичні переписи поважних господинь та навчити усіх охочих готувати улюблені з дитинства страви. І найголовнішою з них на нашому столі будуть так звані «западенські палюшки» - прокоментувала організатор фестивалю Юлія Кулич.

На фестивалі планують організувати більше 10 локацій. Для молоді зроблять козацькі забави, діятиме міні-зоопарк. Фестиваль відбудеться 30 липня, у Радехові, Львівської області. 
Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments