Від Садового вимагають заборонити популярний ресторан

Олег Довганик  |  Четвер, 20 липня 2017, 21:43
Депутати відзначають, що заклад задимлює центральну частину міста
Від Садового вимагають заборонити популярний ресторан

Депутат Львівської міськради Любомир Босаневич звернувся на сьогоднішньому засіданні Львівської міської ради із запитом щодо законності діяльності ресторану "Реберня "Під Арсеналом" до міського голови Львова, правоохоронців та представників МНС.

"Туристичний потенціал Львова є безумовно невичерпним. Щороку до нашого міста приїжджає все більша кількість туристів, які не лише насолоджуються старовинною атмосферою Львова, але й цікавими фестивалями, смачною кухнею. Однак низка підприємців, в гонитві за заробітком, не тільки нищать архітектурні пам'ятки Львова, але й створюють чимало незручностей для містян. Зокрема до мене, як до депутата фракції УКРОП у Львівській міській раді, неодноразово звертались мешканці центральної частини міста з приводу діяльності ресторану "Реберня "Під Арсеналом" що розташований у місті Львові за адресою: вул. Підвальна 5, Йдеться про постійний сморід та задимлення, які спровоковані роботою кухні цього закладу. Труби від грилю розташовані в такий спосіб, що уся вулиця Підвальна та Арсенальна фактично є цілодобово задимленою…», - зазначив Босаневич.

Він попросив міського голову Львова, правоохоронців та надзвичайників провести перевірку діяльності ресторану "Реберня "Під Арсеналом", відповідності пожежним, санітарним та правоохоронним вимогам, адже даний заклад розташований в будівлі Львівського історичного музею "Арсенал", який побудований ще в 1574-1575 роках.

comments powered by HyperComments