4000 дітей у Львові не ходитимуть до садка

Четвер, 20 липня 2017, 13:22
Прес-служба Української Галицької Партії повідомила про те, що Андрій Садовий доручив Галині Слічній, котра зараз обіймає посаду директора департаменту гуманітарної політики міськради публічно поговорити з батькам щодо подальших дії.
4000 дітей у Львові не ходитимуть до садка

На позачерговому засіданні гуманітарної комісії Львівської міської ради говорилось, що дошкільні заклади міста цьогоріч зможуть прийняти не більше 7000 дітей, хоча в електронній черзі наразі очікують 10 800 маленьких львів’ян.

 Анни Мармуляк повідомила, що вже є багато випадків, коли до неї звертаються батьки та жаліються через те, що вони були зареєстровані у старій версії електронної черги у ДНЗ, але в новій їх вже не має. 

"Припускаю, що причина ситуації – недбальство самого управління освіти міськради, яке не змогло належно організувати і забезпечити перехід на нову електронну чергу. Велика частина даних про зареєстрованих дітей втратилася. Виправляти ситуацію чиновники не поспішають. Відтак зараз потрібно з’ясувати, чому було втрачено інформацію про зареєстрованих дітей і вжити усіх заходів, аби малеча із попередньої версії е-черги, потрапила в оновлений реєстр зі збереженням попередньої порядковості", – говорить Анна Мармуляк.

Варто зазначити, в загальному по Україні на 100 місць у дитсадку  117 дітей, а на Львівщині – 129.

Нагадаємо, Профілактичні рейди на Львівщині - виявили 80 дітей

comments powered by HyperComments