Московський патріархат захоплює землю у Львові

Четвер, 20 липня 2017, 12:31
На Сихові група людей, які називають себе парафіянами УПЦ МП, збудували на комунальній землі будівлю та закликають міщан до повалення України.
Московський патріархат захоплює землю у Львові

Таку інформацію надали в прес-службі ВО"Свобода", після того як до депутата міськради Андрія Карбовника звернулись сихівчани із проханням якось вплинути на агресивно налаштованих парафіян УПЦ МП, які систематично закликають до повалення влади та ліквідації Української державності.

Крім того, ця група людей захопила земельну ділянку на проспекту Червоної Калини,89 та незаконно звела там будівлю, нібито для "богослужінь".

" Мешканці Сихова повідомили мені про цю проблему. По суті, незрозуміла купка люедй зводить будівлю на комунальній землі без жодних дозволів і погоджень, та проводить там якісь сволї зібрання. Усім людям вони говорять про якісь "богослужіння", в той же час кричать про розправу над українськими діячами, збройне повстання проти української влади та ліквідацію України як такої. Скорше всього, це якась диверсійна група для розхитування ситуації в місті. Я вимагатиму правоохоронні органи втрутитись та припинити незаконну діяльність цих негідників." - заявив пан Карбовник.

comments powered by HyperComments