Садового закликали внести зміни в ухвалу щодо делегування повноважень

Олег Довганик  |  Четвер, 20 липня 2017, 08:40
«Місто Львів підняло лапки і сказало, що не може дати собі ради із сміттям»
Садового закликали внести зміни в ухвалу щодо делегування повноважень

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин закликає мера Львова Андрія Садового внести зміни в ухвалу про делегування повноважень із вивозу ТПВ з міста Львова обласній державній адміністрації.

Про це Ганущин повідомив під час апаратної наради у ОДА.

«Місто Львів підняло лапки і сказало, що не може дати собі ради із сміттям. Андрій Іванович забувся, а потім згадав про це. Прямим текстом казав «Я забув». Я закликаю мера Львова внести зміни в ухвалу у четвер на сесії, адже якщо цього не буде зроблено, то ми перестаємо вірити у будь-які політичні домовленості на рівні перших осіб», - розповів Ганущин.

У розмові із «Справжньою вартою – Львів» Ганущин розповів, що йдеться про необхідність внесення змін в ухвалу у контексті, щоб гроші із бюджету Львівської міськради громади області, які приймають сміття зі Львова, могли використати на програми соціально-економічного розвитку регіонів.

«Потрібно уникнути нераціонального використання коштів. Мова йде про те, щоб кошти могли бути використані не тільки на упорядкування місцевих полігонів, а на потреби соціально-економічного розвитку та інші потреби громад», - пояснив Ганущин.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради делегували повноваження із вивозу ТПВ обласній державній адміністрації.

comments powered by HyperComments