У масовий тираж виходить вітчизняний комікс “Воля”

Олег Довганик  |  Вівторок, 18 липня 2017, 22:22
Графічний роман у твердій обкладинці можна придбати в книгарнях України
У масовий тираж виходить вітчизняний комікс “Воля”

«Команду українських художників та сценаристів об’єднала одна спільна мета: мотивувати людей до вивчення історії буремного періоду національно-визвольних змагань 100-річної давнини. Тепер графічний роман у твердій обкладинці можна придбати в книгарнях України та на сайті проекту thewill.com.ua.

Попередні передпродажі лімітованої кількості примірників стали приголомшливими. Ще до виходу в масовий тираж сама ідея коміксу спричинила бурхливу реакцію з боку російських ЗМI, а зараз взагалі “підірвала” російський інтернет, ставши справжнім хітом в Україні», - кажуть організатори.

"ВОЛЯ:The WILL" - це серія українських фантастичних графічних романів в жанрі альтернативної історії, події в яких розгортаються на фоні розквіту Української Держави 1918 року. Концепція такого розважального підходу полягає у залученні масового читача до вивчення цього історичного періоду та створення сучасного медійного погляду на події Української Революції 1917-1921 років.

"ВОЛЯ" - перший вітчизняний комікс, який став бестселером у своїй категорії, здобув статус культового та потрапив у бібліотеки перших персон країни.

До вашої уваги офіційний трейлер з нагоди виходу коміксу в масовий тираж:

 Телефон для контактів: 097 007 44 83

comments powered by HyperComments