Вперше в історії авіамодельного спорту Чемпіонат світу проходить у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 18 липня 2017, 14:38
200 спортсменів із 33 країн світу приїдуть на Львівщину.
Вперше в історії авіамодельного спорту Чемпіонат світу проходить у Львові (ФОТО)

Сьогодні, 18 липня, відбувся прес-брифінг щодо проведення Чемпіонату світу з радіокерованих метальних моделей на Львівщині. Додамо, що це вперше змагання світового рівня цього виду спорту приїхали в Україну.

"Понад 200 спортсменів з 33 країн світу демонструватимуть рівень технічних знань та майстерність у класі радіокерованих моделей планерів. Більшість учасників представлятимуть країни Євросоюзу, Північну та Південну Америку, а також Африку, Нову Зеландію, Австралію, Японію, Китай тощо", - розповів під час зустрічі начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.

"Змагання складатиметься із 18-раундів, які триватимуть упродовж тижня. Це будуть різні вправи, різні завдання.  Початок щодня о 9:00 год, завершення – о 19:00 год", - додав керівник української збірної на Чемпіонаті Сергій Помогаєв.

Завершився брифінг представленням потужної української авіамоделі. До слова, наша команда використовує виключно радіокеровані метальні машини українського виробництва. Учасники зустрічі озвучили своє бажання вже до наступних таких змагань промаркувати кожну таку модель  написом "Mаde in Ukаrine".

Урочисте відкриття змагань відбудеться у Львові біля пам’ятника Тарасові Шевченку у неділю, 23 липня, о 19:00 год. Нагородження переможців та  закриття змагань відбудеться 29 липня.

Місце проведення Чемпіонату світу з радіокерованих метальних моделей на Львівщині: поблизу села Великий Дорошів на Жовківщині ( 8км від Львова). 

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

 

comments powered by HyperComments