Жовківські комунальники повинні повернути більше 2-х мільйонів

Вівторок, 18 липня 2017, 11:25
Більше 2-х мільйонів гривень повернуть до бюджету Львівщини
Жовківські комунальники повинні повернути більше 2-х мільйонів

Місцева прокуратура Червоноградщини виявила, що в місті Жовкві, що на Львівщині не належним чином виконують умови договору. Даний договір був укладений  з департаментом розвитку та експлуатації житлового комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації. Він зачіпав тему модернізації котельні в Жовкві. Ця котельня обслуговує всі об’єкти соціальної інфраструктури міста, зокрема, дитячі навчальні заклади. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Через неналежне виконання договору, від місцевої прокуратури надійшов позов до господарського суду Львівської області. Вимогою позову було те, аби повернути до бюджету понад 2 мільйонів гривень.
Суд вже відкрив провадження у справі, а це означає, що в них досить підстав щодо доказів в інтересах держави.

Варто зазначити, що дані кошти на модернізацію котельні були виділені через те, що Жовква взяла участь в ініціативі Європейського союзу – Угоді мерів. Ініціатива створена з метою підвищення енергоефективності міста. Проект передбачає виділення 860 тисяч євро, з них – 688 від Європейського Союзу та 172  - від Львівської облради та Жовківської міськради.

 Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments