Зі Львова вивезли понад 12 тисяч тонн сміття Садового

Олег Довганик  |  П'ятниця, 14 липня 2017, 17:42
Поточне прибирання здійснюватимуть відповідно до тих графіків, які встановлені Львівською міською радою
Зі Львова вивезли понад 12 тисяч тонн сміття Садового

З міста Львова вивезли понад 12 тисяч тонн ТПВ з перенакопичених контейнерів. Про це сьогодні, 14 липня, під час брифінгу повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарій Романчук.

«Станом на сьогоднішній ранок, з міста Львова повністю вивезли усі тверді побутові відходи з перенакопичених контейнерних майданчиків, – зазначив Назарій Романчук. - Відколи Львівська обласна державна адміністрація здійснює координацію вивезення сміття з міста Львова, прибрали 12 655 тонн відходів, включно з поточним прибиранням».

У період з 23 червня до 13 липня прибрали 677 перенакопичених контейнерних майданчиків.

Від сьогодні усі перевізники переходять на поточне вивезення сміття.

Поточне прибирання здійснюватимуть відповідно до тих графіків, які встановлені Львівською міською радою.

«Хочу нагадати, що з 3 липня працюють три вагові комплекси, все сміття зважується і здійснюється повний контроль за його переміщенням та захороненням», - додав Назарій Романчук.

Спільно з громадськими активістами здійснюється посилений контроль за вивезенням ТПВ з метою встановлення точного місця перебування та скидування відходів перевізниками.

«Після налагодження роботи щодо системного вивезення сміття з міста Львова, розрахунків щодо того, яку кількість відходів продукує місто, ми перейдемо до роздільного збирання сміття та подальшої його утилізації», - наголосив Назарій Романчук.

Зазначимо, що вчора, 13 липня, під час Х позачергової сесії Львівської обласної ради затвердили Програму заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м.Львові на 2017-2019 роки.

comments powered by HyperComments