Учасники АТО пікетуватимуть Франківський районний суд

Олег Довганик  |  Четвер, 13 липня 2017, 19:06
Учасники АТО створюють Рух «СТОП корупції в судах»
Учасники АТО пікетуватимуть Франківський районний суд

18 липня о 10:00 під Франківським районним судом Львова відбудеться акція протесту. Українська спілка учасників АТО організує «вибивання» корупції з судді. Це буде перша з цілої низки акцій новоствореного громадського руху «СТОП корупції в судах!». Про це інформує прес-центр ГО "Розвиток Громади".

«Будь-які спроби боротися із корупцією не мають ніякого сенсу, якщо остання інстанція – суд - відпускає зловмисників за долар! Будь-які напрацювання правоохоронців та активістів – беззмістовні, якщо негідники в мантіях торгують правосуддям. Хабарі, конфлікт інтересів, суддівські клани, навмисні затягування справ, замовні рішення – це не весь список того, чим грішать наші судді. Слуги Феміди і все їхнє майно - недоторкані пожиттєво! Це означає, що продажний чи недобросовісний суддя отримає по заслугах хіба що на небі. Суддівство – чи не найприбутковіший бізнес в нашій країні. Без погодження Верховної ради України - суддя – всесильна особа, яка стоїть вище над законодавчою та виконавчою гілками влади. Жоден громадянин не може бути певен, що завтра його не кинуть за грати, аби звести рахунки. Ми обурені й розлючені. Заради чого ми ризикували своїм життям і здоров’ям на війні з окупантом? У час, коли наші бійці гинуть на Сході за цілісність України, тут у тилах процвітає суддівське свавілля і хабарництво", - йдеться у повідомленні.

Учасники АТО створюють Рух «СТОП корупції в судах»! Розпочинаємо акції протесту і вимагаємо очистити судову систему України!

"Запрошуємо усіх охочих та небайдужих доєднатися до нас 18 липня о 10:00 під Франківським районним судом Львова (вул. Чупринки, 69)", - повідомляють учасники АТО.

"Якщо гуртом не станемо на захист справедливого правосуддя, то нашу країну назавжди поглине свавілля та хабарництво», -  йдеться на сторінці у Facebook ГО «Українська спілка учасників АТО».

comments powered by HyperComments