Садовий завалив Львів сміттям, - Ганущин

Олег Довганик  |  Вівторок, 11 липня 2017, 16:58
Голова Львівської облради "поставив на місце" Інну Свистун
Садовий завалив Львів сміттям, - Ганущин

Львівський міський голова Андрій Садовий не справився із власними повноваженнями і завалив Львів сміттям.

Про це під час президії Львівської облради заявив голова Олександр Ганущин.

"Дехто взяв і завалив місто сміттям. Львівська міська рада визнала, що не спроможна справитись із проблемою ТПВ у місті Львова. Сьогодні, думаю, це уже всім зрозуміло", - сказав Ганущин.

Він також відзначив, що обласна рада повинна прийняти рішення про прийом делегованих повноваження на управління сферою ТПВ і передати відповідні кошти у формі субвенції на обласний бюджет та, відповідно, обласній державній адміністрації.

"До нас звернувся голова Львівської ОДА, який виступив із ініціативою провести сесію обласної ради. На 10 позачергову сесію ініціатор просить винести декілька питань, проте основне із них - Про затвердження Програми заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у Львові на 2017-2019 роки та внесення змін до показників обласного бюджету". На президії облради із цього питання доповів перший заступник голови ОДА Ростислав Замлинський.

Відтак, президія прийняла рішення про проведення позачергового пленарного засідання облради у четвер, 13 липня.

Додамо, що керівник фракції "Самопоміч" Інна Свистун пробувала заявити про те, що Львів "знову опинився у блокаді", тому вимушений погодитись на "ультиматум", проте Олександр Ганущин заявив, що усі вже розуміють, що мер просто не справився із власними господарськими питаннями.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради делегували повноваження із вивозу ТПВ з міста Львова обласній державній адміністрації.

comments powered by HyperComments