Садовий дуже лукавить щодо грошей на сміття, - Назарій Романчук

Максим Бурич  |  Четвер, 6 липня 2017, 20:12
Міський голова Андрій Садовий жаліється, що немає коштів на оплату вивезення сміття, проте набагато більші суми були витрачені раніше
Садовий дуже лукавить щодо грошей на сміття, - Назарій Романчук

Львівський міський голова Андрій Садовий знову вдався до маніпуляцій та відвертої брехні.

Про це у коментарі "Справжній варті - Львів" повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук.

За його словами, 150 мільйонів гривень, які міська рада має передати Львівській ОДА – це сума значно менше, аніж міський голова витрачав на компенсації перевізникам раніше.

«Тут треба запитати Андрія Садового, скільки він витратив грошей з початку року на компенсацію перевізникам за вивезення сміття зі Львова. Ця сума є значно більшою, аніж 150 мільйонів гривень, які він має надати. Якщо подивитись, то на майже кожній сесії міської ради відбувається виділення додаткових грошей для КП «Львівспецкомунтранс» на компенсацію перевізникам за вивезене сміття. Насправді, тут Андрій Іванович дуже лукавить коли таке говорить, і це дуже прикро чути, але це - лише маніпуляція і не більше», - зазначив Назарій Романчук.

Щодо 300 мільйонів, які міська рада має передати Львівській ОДА на забезпечення вивезення сміття зі Львова, директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук зауважив, що ця сума навіть менша за потрібну.

«Ця сума є меншою, аніж Андрій Садовий витрачає на компенсацію вивезення сміття зараз. Ми навіть плануємо, якщо брати в розрізі компенсацій, ми плануємо давати ще менше грошей, а ті кошти, які ми зекономимо будемо скеровувати на полігони області, які зараз приймають сміття зі Львова. Ці кошти будуть направлені на рекультивацію та впорядкування сміття», - зауважив Романчук.

Нагадаємо, учора мер Львова Андрій Садовий заявив про те, що через сміття у Львові скоротять витрати на медицину, освіту та ремонт доріг. Заяву Садового поширило видання Галінфо.

comments powered by HyperComments