У Садового не розглядатимуть питання відсторонення Інни Свистун

Четвер, 29 червня 2017, 15:29
29 червня під час сесії ЛМР мер Львова Андрій Садовий сказав, що питання про відсторонення від виконання обов’язків начальника управління комунальної власності Інни Свистун депутати попросили сьогодні не розглядати.
У Садового не розглядатимуть питання відсторонення Інни Свистун

Водночас Садовий заявив, що Інна Свистун – принциповий і чесний керівник, і багатьом може не подобатися її принципова позиція щодо управління комунальним майном.

Нагадаємо, у вівторок тимчасова депутатська комісія з перевірки діяльності управління комунальної власності міста презентувала звіт роботи і запропонувала відсторонити від виконання обов’язків начальника управління комунальної власності Інни Свистун.

Йдеться про втрату комунального майна міста Львова через неналежне виконання своєї роботи відповідальними працівниками ЛМР, яку вже встигли охрестити "Аферою століття". Окремі депутати вимагали надати повний перелік комунального майна Львова та звіт про його інвентаризацію.

Як повідомлялося раніше понад 26 мільйонів гривень боргу та розкрадання майна Львова – таким був звіт тимчасової контрольної комісії щодо роботи управління комунальної власності ЛМР.

Раніше у Львові відбулася низка пікетів з вимогою відставки керівника управління Інни Свистун.

Разом із тим, щодо чиновників Львівської міськради відкрили кримінальне провадження. 

Прокуратура Львівської області розслідуватиме факт неналежного виконання службових обов’язків працівниками Управління комунальної власності Львівської міськради, що призвело до втрати 44 об’єктів комунального майна Львова.

Свого часу Синютка розкритикував роботу Інни Свистун.

Представники ГО «Розвиток Громади» опублікували перелік комунального майна, яке було розкрадене.

«Єдиними невідомими у всіх схемі є прізвища та посади працівників управління комунального майна Львівської міської ради, без яких така схема була б приречена на провал. Все відбувалось наступним чином: посадовець управління комунального майна надає Малькову С. і Сандул В. копії технічних документів на приміщення, які не мають орендарів і не використовуються комунальними підприємствами міста. Далі фігуранти через підставні фірми (станом на сьогодні відомо про 28), складають Протокол засідання, яким ставлять на баланс фірми приміщення комунального майна і через свого нотаріуса на підставі копії цього протоколу і копії технічних документів переоформляють приміщення на своїх родичів», - повідомляють представники ГО «Розвиток Громади».

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments