Масштабний пікет під ЛМР: густий дим та десятки гасел (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 29 червня 2017, 12:16
Вже традиційно у день сесії під міськрадою активісти вимагають відставки Садового.
Масштабний пікет під ЛМР: густий дим та десятки гасел (ФОТО)

Сьогодні, 29 червня,  відбувається сесія Львівської міської ради. Черговий раз все розпочалось зі стягування правоохоронців у центральну частину міста та пікету під вікнами установи. 

До Ратуші вранці прийшли близько сотні активістів, які вимагали відставки та вибачень мера Львова Андрія Садового. Зокрема, учасники АТО висловили своє обурення поведінкою прибічників Садового на мітингу "Самопомочі", який відбувся кілька днів тому на цьому ж місці. 

Мова йде про агресивну поведінку та зневагу у бік учасників АТО, яку продемонстрували прихильники Садового та його партії. Тож сьогодні воїни та активісти від мера вимагали "вибачень за образу честі та гідності" й пропонували "піти захищати країну, а не сидіти в кріслі й протирати штани".

Попри те, що Садовий не зважив на гасла юрби "Виходь і вибачайся", все ж у сесійній залі сказав про те, що приносить вибачення за дії його прихильників у натовпі, проте, ані він, ані його колеги-депутати не озвучили жодних образ, на думку Андрія Івановича.

Завершилась акція протесту під Ратушею густою димовою завісою, яку активісти влаштували для того, аби застерегти владу від подальшого нехтування інтересами людей й таким чином показати свою готовність до дій. 

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

 

 

comments powered by HyperComments