На Сколівщині продовжують фіксувати випадки укусів змій

Середа, 28 червня 2017, 12:01
За дві доби було зафіксовано два випадки укусів змій у Сколівському районі.
На Сколівщині продовжують фіксувати випадки укусів змій

27 червня ввечері до Служби порятунку «101» від чергового Сколівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про потерпілу від укусу змії. Про це повідомляє "Справжня Варта" із посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Львівській області.

За словами медиків, літню жінку змія вкусила у ліву гомілку. Потерпіла знаходиться у стані середнього ступеня важкості.

Днем раніше, 26 червня у Сколівську центральну районну лікарню поступила інша літня пані з укусом змії у палець на руці. Симптоми аналогічні, потерпіла знаходиться у стані середнього ступеня важкості.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися заходів безпеки під час перебування на природі. Зокрема, йти в ліс необхідно в одязі, що закриває всі частини тіла, на ноги слід надягати гумові чоботи. Необхідно бути уважними, дивитися під ноги - змія сховається, вчасно відчувши ваше наближення. При зустрічі зі змією зупиніться, не наближайтеся до неї, змія ніколи не нападає першою, але будь-який необережний рух для неї - знак загрози. Якщо не вдалося уникнути укусу змії, необхідно надати першу допомогу, а потім негайно звернутися до лікаря.

Раніше повідомлялося як безпечно обрати для себе баштанні.

Більше новин Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments